Hej vi har bloggpaus

som ni kanske märkt.

FYFAAAN!!!!!11

Jaha nu är det typ bara 8-9 månader tills nästa sommarlov.. -.- hata skolan


Love Love Love


Älskar dig! (och Claris men hon är inte med på bilden!!!!!11)


I took 1 step forward n' 2 steps back..

..It was this close to an heartattack

Gick upp vid halv 10 idag, måste ju vända dygnet.
Käka fruksot sen satt jag och titta på ett gammalt Top Model avsnitt, säsong 4 eller nått. Käka lunch vid 1 och nu sitter jag här! Har ju träning idag, första gången efter Gothia & Dana och som jag har längtat! Första matchen är på fredag så de går ingen nöd på mig inte ;) Idag har jag också lyckats försöra kläder;  Min brosa stog i dörröppningen och lät skit irriterande samtidigt som jag lyssna på musik, jag blir as arg på han och de första jag får tag i att kasta på honom var en After Sun Lotion, tyvär så träffade jag inte min brorsa utan kanten på garderoben så tuben öppnas och de hamnar kräm överallt i rummet och på pappas kavaj :$ wooups, så nu åker den in på kemtvätt, härligt! 

Igår var jag i farsta centrum, det jag fick med mig hem var:
Jeans från GinaTricot - 199:- EJ REAN
Leggings från GinaTricot - 99:- Ej REAN
Nått parfym- liknande från H&M - 19.50:-
Ögonfransböjare från H&M - 29.50:-
PROFFS hårspray från H&M - 40"nånting":-

      / Tiffanie

<3


Sniff. kommer du ihåg.. ?

Det var 6 månader sen. fyfaaaaaan tiden har gått snabbt. jag saknar dig..

Lalalalalalalala


I ♥ U
Tjaaa nu har jag precis kommit hem, eller aa för 20 min sen kanske. The voice va väl helt okej, kanske hade vart lite roligare om man faktiskt såg något. Hahaha iaf på vägen hem var jag, Clara & Sniff skitsmarta, vi gick t hötorget östermalmstorg, och tog tunnelbanan där ifrån där det var minst folk, yeeeeh (: sen drog vi t lilje vid halv 11 och Clara åkte hem. Jag & Sniff träffade Filip, Simon, Viktor, Willy, Anden & Kalle tror de va alla ;o dom åkte t ekensberg och badade och jag och sniff hängde med fast vi badade inte. Nu måste jag nog försöka gå och lägga mig. Måste vända om dynget. Skola om typ 3 dar fan ;o aja puussss på munnen /e


The Voice!

Sitter hemma hos Emma, sov här inatt :) Vi ska börja gör oss i ordning sen ska vi hem till mig så jag får byta lite kläder, sen vid 6 eller nått drar vi till ung08 och The Voooooooooice! AS NICE PEOPLE! Har inte så mycket att skriva så vi hörs nångång (a)

/ Tiffanie

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger



Fredag


Clara, Frida, Sniff & Emma.
Har inte hunnit blogga typ några dagar, har haft annat för mig (: iaf, idag så var jag barnvakt åt min skitunge t lillebror. de gick bra och lalalalalala. Haha ikväll händer ingenting, ska bara vara hemma ensam och ta det lugnt. Är sjukt trött blev väckt åtta imorse. Nuuuu ska jag gå tillbaka till mitt sjukt intressanta liv av att göra absoult ingenting. Kyyysss Emma


12/8 - 10

Igår: Oj då, skrev aldrig igår igen, haha! Matchen slutade i alla fall 3-0 till Sverige som hade hela matchen. Kan bli riktigt bra det här landslaget, första gången dom spelar tillsammans. Zlatan (C), Bajrami och Toivonen fick göra varsitt mål :)

Idag: Blir en slapp hemma dag med lillebror. Pallar inte dra till 08 idag, taggar dit imorn och kollar på The Voice istället! Blir ensamma hemma ett tag senare ikväll, får se om vi gör nått kul då! Nu ska jag checka min facebook och kolla vidare på bloggar, vi hörs!

/ Tiffanie


As gammal bild!



haha! jag 2002? Lucia :)

Fotbollsmatch!

Idag drog jag till Ung08 med hannah, var där igår också men träffade inte lika många som jag känner idag. Kom dit vid typ 3 och drog vid halv 7. Just nu är de halvlek i Sverige matchen på 8an, men de börjar när som helst så hetsskriver nu :p de står 2-0 till sverige mot skottland, HAHAH ! De börjar nu så skriver sen, puss

/ Tiffanie

Until death do us apart


Haha, kollar igenom gamla bilder och jises vad vi såg annorlunda ut gumman ;o kolla liksom dom första bilderna jag ladda upp och dom sista. Snart två år med dig och mer ska de bli. Jag älskar dig bästavän, tro på dom orden.


Nelly.com 's skodesign!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Haha! Jo jag vet ju att jag absolut inte kommer vinna, men ändå kul att vara med och se hur mycket röster man får :) Skulle du kunna vara lite sweet och rösta på min sko? Skulle bli fett glad :D Skon är iofs väldigt simpel! Men ändå snygg, med tanke på nitarna ;)

/ Tiffanie



älskar låten
/emma


Ute kväll

shoshooooo !
kom precis in efter att varit ute med emma :) gick runt typ överallt fan, från lilje till örnsberg och sen tog vi tuben till lilje igen xD har haft de kul med henne i alla fall! har inte så mycke mer att berätta because i'm tråkig (:



hahaha :D

/ Tiffanie

100804

Tjaa. Idag så vaknade jag och Tiff typ klockan 11. Men vi låg och snackade tills typ halv 1 då vi börja fixa oss och så. Sen träffa vi Johanna i lilje och sen drog jag hem till henne och lalalalalalala. Bra, de va min dag. Min kamera funkar inte och min mobilkamera är dålig så kommer inte bli bilder på ett tag. kraaamis / emma

i love u


Only words!

Hej hopp!
Igår va jag med Emma typ hela dagen, gick runt i liljeholmen och träffade halva sverige kändes det som ;o vi träffade Malou och massa killar på kvällen sen. Lyckades förstöra mina ända vita jeans, hela låret syns nu xD Sov hos Emma sen den kvällen och idag gick vi till lilje för att vi skulle möta Johanna, sen åkte jag hem. Har typ inte gjort någonting idag, bara suttit hemma och lyssnat på musik. Nu snart kommer Maria hit, hon ska sova här :D de va sjukt längesen jag träffa henne så de ska bli kul! Vet inte vad vi ska göra men nått blir de väll :) Bloggen vi hörs någon annan gång för nu slutar jag skriva, puss hej! 

/Tiffanie

Liten




Hej jag var söt som liten (:
Nästan alla klagar och ba åhhhh jag va så ful som liten lalala. JAG VAR SKITSÖT! Hahaha, jag vet, självsäker (;
/ Emma


I want you and your beautiful soul



         

RSS 2.0